Med håpet som våpen

Med håpet som våpen Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,42 MB
FILNAVN
Med håpet som våpen.pdf
ISBN
9685032974615

BESKRIVELSE

De palestinske stemmene av i dag er levende tilstede i Med håpet som våpen. Sammen med beretningene fra norske solidaritetsarbeidere er denne boken et omfattende dokument på et folk som er blitt ofret på det internasjonale politiske alteret, men som i sin fortvilte tilværelse både ønsker og kjemper for å leve sine liv som vanlige mennesker. Med håpet som våpen er nesten 300 sider og viser i intervjuer, essays, dikt, sanger, historisk tilbakeblikk, en rekke fotografier, kartverk, plakater og kunstverk, de intense fortellingene fra et folk som har håpet som sitt sentrale våpen. Men denne boken inneholder mer enn det vi har lest om til nå. Her får vi høre fortellinger fra palestinerne selv, og vi blir kjent med dem i deres eget miljø - som flyktninger, som arbeidere, som kunstnere. Vi presenterer historier du ikke vil finne andre steder og vi fremlegger et unikt bildestoff som gjør boken til et spennende og annerledes prosjekt. Forfatterne er foruten redaktørene følgende: Tale Næss, Peder Martin Lysestøl, Mads Gilbert, Hans Husum, Faiha Abdulhadi, Tayseer Barakat, Elisabet Sausjord, Sissel Henriksen, Kristin Øren, Ingebjørg Lundevall, Anna Mørseth, Borghild Kirkebak, Kirsti Henriksen, Silje Ryvold, Hege Bae Nyholdt, Arne Apold, Steffen Rostock Svendsen, Ragnar Olsen, Nina Tvedten, Sissel Skipperud og Ingebjørg Kvarekvål. Lene E. Westerås og Jens Harald Eilertsen (red.) Størrelse 230 X 280. Gjennomgående 4 farger.

veileder og orienterer familier i forhold til diverse rettigheter de har til ulike trygder, i jobbsammenheng, med familieproblemer osv. - Eg håper å finna eit vikingskip, sjølv om sjansen for det er liten. Men så var det jo mange menn som døydde i slaget, og som falt i havet saman med våpen, som sverd, økser og pilspissar, seier Daasvatn. Våpenteknologien under første verdenskrig reflekterer en utvikling mot industrialismen og utnyttelse av masseproduksjonen som førte til en helt ny form for krigføring.

oktober 1969) er ein norsk skjønnlitterær forfattar, omsetjar og sakprosaforfattar.. Ho debuterte i 2010 med biletboka Vilja på handletur, og i 2011 kom diktsamlinga Elefantens sorgdeport..

RELATERTE BØKER