Røverøkonomien

Røverøkonomien - Loretta Napoleoni | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Loretta Napoleoni
DIMENSJON
8,84 MB
FILNAVN
Røverøkonomien.pdf
ISBN
1850100459415

BESKRIVELSE

"I mer enn ti år trodde verden at globaliseringen skreddersydde kapitalismens nye klær, men nå oppdager vi at kapitalismen har vært naken hele tiden." 2008 ble et annus horribilis for Wall Street og finansmarkedet, og verden ble vitne til røverøkonomiens ødeleggende krefter. Økonomen og journalisten Loretta Napoleoni viser i denne boka hvordan verden lenge har blitt formet av skjulte økonomiske krefter, og hvordan millioner av mennesker har blitt ofre for konsumerismens fantasiverden. Napoleonis bok gir et sjokkerende innblikk i de tette båndene mellom utbredelsen av demokratiet, den globale økonomien og kriminell virksomhet. Røverøkonomien omfatter ikke bare Øst-Europas sex-industri og Kinas piratkopiering av kjente merkevarer, men også Amerikas boliglånsskandale og kjendisers veldedighetsarbeid i Afrika. Spørsmålene hun stiller til dagens kapitalistiske system, er rystende og bør få enhver markedsliberalist til å tenke seg om. Etter finanskrisen har Napoleoni skrevet et nytt kapittel i boka. Finanskrisen kan godt vise seg å bli vendepunktet for den moderne økonomiske historien, skriver hun, og den kan markere begynnelsen på slutten for røverøkonomien.

Kjøp boken Røverøkonomien av Loretta Napoleoni (ISBN 9788243004597) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies) Når har LO-sjefen og - sekretariatet spurt sine medlemmer, eller i det minste de tilsluttede forbundene, om å få delta i stor stil i røverøkonomien? Det ser ut til at man bare tar seg til rette i de ledende styringsorganene i lokalene i Oslogryta og forvalter milliarder til oppkjøp i næringslivet. «HAN TENKTE ALDRI på at eg var barn», seier La Thiya frå Kambodsja og ser alvorleg inn i kameraet. Ho har fortalt om den første mannen som kjøpte og misbrukte henne grovt.

RELATERTE BØKER