Et trist endelikt

Et trist endelikt - Frid Ingulstad | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frid Ingulstad
DIMENSJON
9,62 MB
FILNAVN
Et trist endelikt.pdf
ISBN
8962166483944

BESKRIVELSE

Mona Charlotte vikler seg inn i den ene vanskelige situasjonen etter den andre. Hun oppsøker ekteparet på Jar hvor sønnen hennes bor, og får arbeid som barnepike, uten å fortelle noen at hun er barnets mor. Hvor lenge kan hun klare å holde på denne hemmeligheten? Til sin store forskrekkelse begynner hun å få følelser for den lille gutten, og hun går drastisk til verks da hun skjønner at hun er avslørt. Men problemene stopper ikke der ...Elise kjente det som om hele kroppen frøs til is. Kvalmen steg i halsen, svetten sto i pannen og veggene kom mot henne. Hun rakk å nikke før hun lukket øynene og støttet seg til murveggen. Hjelpende hender tok tak i henne og førte henne ut av rommet. Hun ble hjulpet ned i en stol mens en politimann hentet et glass vann til henne. Han som satt bak skrivebordet tok seg tid, og lot henne få komme til hektene før han begynte å stille spørsmål.

- Den hadde sår på ryggen og finnene og hadde tydelige pusteproblemer. Kanskje hadde den kollidert med en båt, eller prøvd å fange sild og havnet i et garn. 1000 ting å gjøre sammen med barna bok - Vera Micaelsen .pdf Sønnavind er en norsk romanserie skrevet av forfatteren Frid Ingulstad.Handlingen er lagt til årene 1905-?? og skildrer miljøet rundt Akerselva..

Men allerede i trettiårene var det tegn på sosial nedtur med storslått og virkelighetsfjern livsførsel. Kjøp Triste bøker på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Triste bøker i kategorien Bøker og magasiner fra en rekke nettbutikker samlet på ett sted, og spar penger på ditt kjøp av Bøker og magasiner ved hjelp av vår tjeneste. - Et trist endelikt.

RELATERTE BØKER