Kystsoneplanlegging

Kystsoneplanlegging - Ragnar Sandbæk | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ragnar Sandbæk
DIMENSJON
8,16 MB
FILNAVN
Kystsoneplanlegging.pdf
ISBN
3476974295718

BESKRIVELSE

Samlet framstilling av muligheter og potensielle konfliktområder mellom forskjellige brukergrupper av kysten vår og lovverket knyttet til dette. Forfatteren tar bl.a. for seg kystsonens omfang, hva som legges i begrepet kystsoneplanlegging, interesser, verdier og bruksformer knyttet til kystsonen, lovgrunnlaget, kart og databaser.

juni 1977 med hjemmel i lov om Norges økonomiske sone. Kystsoneplanlegging; Havbunnskartlegging; Naturtypekartlegging; Ledelse og gjennomføring av søknadsprosesser for havbruksaktører i forbindelse med opprettelse/endring av lokalitet; Her finner du oss: Vårt kjerneområde er hav, vassdrag og vann mellom Smøla i sør og Bodø i nord- men vi tar oppdrag i hele landet. Kystsoneplanlegging betyr. Denne siden inneholder synonymer, betydninger og viser forekomsten i kryssord for Kystsoneplanlegging, i både bokmål og nynorsk. Har det noe å si om vi tenker på naturen som leverandør av tjenester? Blir planleggingen bedre hvis vi kan beskrive slike tjenester, eller si hvor mye de er verd? Vi inviterer til sluttseminar for Coreplan.

Ny frist for påmelding er kl. 12.00 mandag 22.

RELATERTE BØKER