Mine brødre

Mine brødre - Adel Khan Farooq | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Adel Khan Farooq
DIMENSJON
9,7 MB
FILNAVN
Mine brødre.pdf
ISBN
7975591387443

BESKRIVELSE

Romanen er lagt til tidsrommet før og i etterkant av terrorangrepet i Paris. Vi følger en vanlig ungdom fra Oslos østkant, som går på den ene skuffelsen etter den andre. Han kjenner seg utenfor alt, og det er først når han opptas i et muslimsk brorskap at han endelig føler seg hjemme og akseptert.

Den er en morsomt og rasende oppgjør med våre fordommer om andre - og om hverandre. Forfatter: Farooq, Adel Khan; Tittel: Mine brødre; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Emne: Radikalisering ; Islamisme ; politisk ideologi; Kulturmøte; Gjenger; Oslo ... Jeg ringer mine brødre. Avgangsstudenter fra bachelor i skuespillerfag og regi ved avdeling Teaterhøgskolen og fra kles- og kostymedesign ved avdeling Design, presenterer "Jeg ringer mine brødre" av Jonas Hassen Khemiri.

Les utdrag Romanen er lagt til tidsrommet før og i etterkant av terrorangrepet i Paris. Vi følger en vanlig ungdom fra Oslos østkant, som går på den ene skuffelsen etter den andre.

RELATERTE BØKER