Historie vg3

Historie vg3 - Ivar Libæk, Øivind Stenersen, Asle Sveen, Svein A. Aastad | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ivar Libæk, Øivind Stenersen, Asle Sveen, Svein A. Aastad
DIMENSJON
11,20 MB
FILNAVN
Historie vg3.pdf
ISBN
2314472256490

BESKRIVELSE

Boken er skrevet etter læreplanen for historie Vg3 påbygging til generell studiekompetanse og behandler deler av verdens- og norgeshistorien fra de eldste tider og opp til vår tid. Har repetisjonsspørsmål og arbeidsoppgaver på slutten av hvert kapittel. Har register.

Forfatterne har lang erfaring fra klasserommet og legger vekt på at god struktur er nødvendig for å formidle en omfattende stoffmengde.Bokas nettsted inneholder kilder og pedagogiske opplegg som sikrer variasjon og fordypning. Historie er studiet av fortiden, hovedsakelig den menneskelige historien som er basert på skriftlige kilder, men tiden fra før skriftlige kilder eksisterer som kalles for forhistorie omfattes også av historiefaget med de begrensninger det omfatter. I generell mening omfatter historie vitenskapelige og arkeologiske oppdagelser om fortiden.

Mål for opplæringen er at eleven skal kunne. identifisere og vurdere historisk materiale av ulik art og opphav som kilder, og bruke det i egne historiske framstillinger Pris: 822,-.

RELATERTE BØKER