Introduksjon til samfunnsfag

Introduksjon til samfunnsfag - Fredrik Engelstad, Carl Erik Grenness, Ragnvald Kalleberg, Raino Malnes | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Fredrik Engelstad, Carl Erik Grenness, Ragnvald Kalleberg, Raino Malnes
DIMENSJON
12,5 MB
FILNAVN
Introduksjon til samfunnsfag.pdf
ISBN
3624160196087

BESKRIVELSE

Dette er 3. utgave av "Samfunn og vitenskap" Hva er et samfunnsfag? Samfunnsfagene drøftes også i forhold til andre vitenskaper. Hva er spesielt med samfunnsfagene i sammenlikning med andre fag? På hvilke måter er samfunnsfagene også del av en bredere vitenskapelig sammenheng?Det legges i boken vekt på å vise det mangfoldet som preger samfunnsfagenes oppgaver og funksjoner. Dessuten å få frem hvilke spørsmål samfunnsviterne søker å besvare samt hvilke begreper, modeller og metoder som benyttes

Introduksjon. Når du har fullført denne læringsstien, skal du.

middel- eller realskulen og gymnaset eksisterte eigentleg berre to samfunnsfag, historie og geografi, til langt uti 1960-åra. Læringssti om EU og Norges forhold til EU. Hopp til innhold.

RELATERTE BØKER