Sorte løgner

Sorte løgner - Frid Ingulstad | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frid Ingulstad
DIMENSJON
8,49 MB
FILNAVN
Sorte løgner.pdf
ISBN
7557926420916

BESKRIVELSE

«Han påstår at han er Eders bror.»Alv tror det er en misforståelse da han blir hentet til syketeltet for å ta farvel med sin bror, som skal være alvorlig såret. Men det er Erling som ligger der - og han er ikke til å kjenne igjen. Fra Nonneseter kloster får Ingebjørg et rystende budskap. Søster Bergljot er vendt tilbake, mishandlet - og svanger.

Foto: Shutterstock / Dean Drobot Vis mer Avhandlingen Hvite løgner/sorte myter det etniske på modernitetens scene tar for seg stereotypier av det etniske i moderne teater og i moderniteten som epoke. Stereotypiene har en lang historie i Vesten. Løgn som begreb.

Løgn er et etisk begreb. Enhver udtalelse, som har til hensigt at vildlede i forhold til egen opfattelse af sandheden, kan karakteriseres som løgn i etisk forstand.

RELATERTE BØKER