I medgang og motgang

I medgang og motgang - Bente Sandberg | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bente Sandberg
DIMENSJON
8,12 MB
FILNAVN
I medgang og motgang.pdf
ISBN
7971735862458

BESKRIVELSE

Maria er snart halvferdig med sin utdannelse ved Diakonissehuset. Så skjer det noe forferdelig som får henne til å glemme sin egen frykt for å bli avslørt som en gift kvinne. Solveig og Hugo har fortsatt store problemer i ekteskapet. En dag kommer Hugo helt knust hjem fra Honningsvaag, og Solveig skjønner med det samme at det har skjedd en tragedie. Solveig begynte å fryse. Det var noe med måten han gransket henne på, avmakten og smerten i stemmen, som fikk det til å gå kaldt nedover ryggen på henne. - Av ansiktsuttryket ditt forstår jeg at du har gjettet hva som har skjedd, Solveig?

Norsk oversettelse av motgang. Oversettelser av motgang.

En som er kjent for å ha opplevd mye motgang er Chess-gründer, Idar Vollvik. Noen mennesker har nemlig en egen evne til å «vaksinere» seg mot problemer og motgang, slik at de lettere kommer seg gjennom vanskelige perioder med langt færre sår i sjelen. Dette kan gjelde alt fra virkelig store livskriser til kritikk på jobben.

RELATERTE BØKER