Alt som er skjult

Alt som er skjult - Ann Tatlock | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ann Tatlock
DIMENSJON
8,28 MB
FILNAVN
Alt som er skjult.pdf
ISBN
4668027319555

BESKRIVELSE

Elizabeth Gunnar begynner å undervise på skolen hun selv var elev ved som ung - og gamle minner vekkes til liv. Her møter hun unge Satchel Queen, som tiltrekker seg oppmerksomhet gjennom skrivingen sin, og den gamle skolekameraten Ray Schmidt. Nye vennskap formes og gamle trekkes fram i lyset, og Elizabeth finner støtte der hun minst hadde ventet det. En ny samtidsroman av Ann Tatlock.

Og for at de skal komme inn i livet ditt så må de skjule dette, og utgi seg for å være en annen enn den de egentlig er. Interessante fakta om insekter: alt som er skjult for nysgjerrige øyne. Insekter er en av de mest klasser på kloden.

Bolt med hulrom for skjult oppbevaring av småting som diamanter, smykker, piller eller hemmelige not.. Kr79,00 Eks ... Vise mer informasjon som er lagret i en digital signatur.

RELATERTE BØKER