He-he!; ei bok om den livsviktige latteren

He-he!; ei bok om den livsviktige latteren - Erna Osland | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erna Osland
DIMENSJON
4,93 MB
FILNAVN
He-he!; ei bok om den livsviktige latteren.pdf
ISBN
7204818023904

BESKRIVELSE

Alt du vil vite om latter Barn ler 300-400 gonger for dagen. Vaksne berre 10-15 gonger. Mange dyr ler også! Kvifor ler barn så mykje meir enn vaksne? Kan latter gi oss venner? Blir vi snille av å le? Eller friske? Og er det mogleg å le seg i hel? Dette er nokre av dei mange spørsmåla du finn svar på i boka He-he. Det handlar om kor skummel latteren kan vere, men mest av alt kor godt og viktig det er å kunne le. Boka er illustrert av Per Ragnar Møkleby.

Dette er nokre av dei mange spørsmåla du finn svar på i boka He-he. Det handlar om kor skummel latteren kan vere, men mest av alt kor godt og viktig det er å kunne le.

Boka er illustrert av Per Ragnar Møkleby ... Elevar får utforske eigen og andre sin latter. Dei blir sette i sving av to klovnar og ei bok - sakprosaboka He-he!Ei bok om den livsviktige latteren (av Erna Osland, illustrert av Per Ragnar Møkleby )..

RELATERTE BØKER