Kulturkompetanse

Kulturkompetanse - Monika Rosten, Aina Landsverk Hagen, Steffen Johannessen, Gudrun Skjælaaen Rudningen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Monika Rosten, Aina Landsverk Hagen, Steffen Johannessen, Gudrun Skjælaaen Rudningen
DIMENSJON
7,25 MB
FILNAVN
Kulturkompetanse.pdf
ISBN
9573687904019

BESKRIVELSE

Nøkler til kulturforståelse gir en innføring i sentrale antropologiske begreper og introduserer studenter for antropologiske metoder for feltarbeid og analyse. Boka hjelper leseren til bedre å forstå, ta lærdom av og handle på bakgrunn av nye erfaringer i en verden preget av globalisering og kulturell kompleksitet. Boka gir en grunnleggende, anvendbar og dagsaktuell kompetanse på kulturfeltet. Kompetansen er basert på fire grunnelementer: 1) Et presist og håndterlig begrepsapparat, 2) en innføring i antropologisk metode, etikk og analyse, 3) selvforståelse i form av kunnskap om egen kultur, og 4) en introduksjon til utvalgte temaer av relevans for studenter som skal ut i et internasjonalt orientert arbeidsliv. Emner som tas opp i boka: kulturbegrepet kulturrelativisme etnosentrisme identitet intervju observasjon Norge og Norden fra et antropologisk perspektiv globalisering handel og resiprositet identitet og forbruk i konsumsamfunnet visuelle medier og reklame Målgruppen er bachelorstudenter ved Handelshøyskolen BI og universitetene, og studenter på lavere grad ved Markedshøyskolen og Handelshøyskolen. Gudrun Skjælåen Rudningen har bidratt med kapittelet som omhandler visuell kultur og medier.

Hovedfokuset i studien er barnevernsansatte som arbeider i områder med samiske brukere. Kulturforståelse, kulturkompetanse, kulturkunnskap Publisert 28.06.2018 Sist oppdatert 28.06.2018 Forslag på tema det kan tilbys formidling i: Kulturforståelse i arbeid med samiske pasienter og brukere; Kommunikasjon og samhandling i et samisk kulturelt ... Kulturkompetanse handler blant annet om å vite når, og hvordan, familiens bakgrunn skal vektlegges i undersøkelse av bekymringsmeldinger. Hensikt: Formålet med denne litteraturstudien er å undersøke hvordan sykepleieren kan tilrettelegge for god kommunikasjon med den samiske pasienten som har et samisk morsmål og som har en samisk kulturellbakgrunn. Proff.no gir deg bedriftsinformasjon om Rådet for Kulturkompetanse i Forebyggende Arbeid (Rkf).. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Elevenes språk- og kulturkompetanse og de erfaringene og ferdighetene de tar med seg inn i skolen, er en ressurs for egen læring, og for medelever, skolen og samfunnet.

På denne måten jobber den kulturkompetente sykepleieren i høyeste grad helsefremmende. Fremme og forebygge. Kulturkompetanse innføring i en global verden.

RELATERTE BØKER