Kvinner som næringslivsjournalister

Kvinner som næringslivsjournalister - Henny Wale | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Henny Wale
DIMENSJON
6,89 MB
FILNAVN
Kvinner som næringslivsjournalister.pdf
ISBN
1829421272283

BESKRIVELSE

21 kvinnelige journalister forteller om hvorfor de har valgt næringslivet som arbeidsfelt og hvordan de opplever sin arbeidssituasjon. De gir synspunkter på arbeidsforhold i redaksjonen, møte med kildene, hvem de skriver for og vinkling av stoff.

Tall viser også at småbarnsmødre med barn i alderen 0-2 år bruker halvparten så mye tid på yrkesarbeid som det småbarnsfedre med barn i samme alder gjør. Kvinner kan ikke forlate huset uten tillatelse fra en mannlig slektning, de blir ofte arrestert på gaten selv om de har tillatelse til å være der og blir generelt sett på som menns eiendom. Om ... Sekretariatet har telefontid mandag-fredag 10.00-13.00 Vårt telefonnummer er 22 47 83 80 Forbundsleder Aina Alfredsen Førde kan nås på telefon 473 37 565 Norges Kvinne- og familieforbund driver et kontinuerlig arbeid for en bedre kvinne- og familiepolitikk.

Last ned Anskaffelsesprosessen [pdf] Gerhard B. Ihlen.

RELATERTE BØKER