William Booth

William Booth - Janet Benge, Geoff Benge | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Janet Benge, Geoff Benge
DIMENSJON
9,18 MB
FILNAVN
William Booth.pdf
ISBN
6700889808212

BESKRIVELSE

William Booth Kristne helter serien (1829-1912) William stormet inn i huset. «Jeg har funnet mitt livs kall!» ropte han. «Jeg har funnet et sted med så mye menneskelig nød på et så lite område at det er nok arbeid for et helt liv!» Da han var femten, sverget han: «Gud skal få alt som finnes av William Booth.» Han bestemte seg for å bruke livet sitt til å formidle evangeliet til de utstøtte i samfunnet, som ikke var velkommen i noen kirke. Verken motstand fra den etablerte kirken og myndighetene, manglende økonomisk støtte eller voldsomme angrep fra illsinte gjenger kunne hindre ham i å tenne evangeliets lys i Englands gater. I dag har Frelsesarmeen, som general William Booth grunnla, tusenvis av evangeliesentre og sosialtilbud i hele verden. Utallige liv blir forvandlet takket være Guds kjærlighet og den innsatsen de legger ned. Andre bøker i serien: Corrie ten Boom, Loren Cunningham, Gladys Aylward 177 sider For ungdom og voksne - lettlest

Father Sir William Booth, Sheriff of Chester & Lancashire1,2 b. 4 Aug 1540, d.

174 Copy quote. Read through these powerful quotes and sayings from William Booth. Vis profilene til personer som heter William Booth Bli medlem av Facebook for å komme i kontakt med William Booth og andre du kanskje kjenner. Facebook... William Booth wurde zum Ehrenbürger von London und zum Ehrendoktor der Universität Oxford ernannt.

RELATERTE BØKER