Mer lesing i fagene

Mer lesing i fagene - Gerd Fredheim, Marianne Trettenes | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gerd Fredheim, Marianne Trettenes
DIMENSJON
6,13 MB
FILNAVN
Mer lesing i fagene.pdf
ISBN
3478586318558

BESKRIVELSE

MER Lesing i fagene tar opp tråden fra Lesing i fagene, men kan brukes selv om elevene ikke har jobbet med den første boka. MER Lesing i fagene lærer elevene hvordan de kan øke sin leseforståelse slik at de lettere kan lese for å lære innenfor fagene matematikk, RLE, naturfag og samfunnsfag. MER Lesing i fagene gir systematisk øvelse i å lese ulike elementer i en fagtekst og har fokus på hva som kan være nyttig å gjøre både før, under og etter lesingen. Boka inneholder to modelleringstekster, 22 fagtekster og fire sluttekster som kan brukes i vurderingsarbeidet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert! Kjøp Lesing i fagene fra Bokklubber Denne boken lærer elevene hvordan de kan øke sin leseforståelse slik at de lettere kan lese for å lære. Den gir systematisk øvelse i å lese ulike elementer i en fagtekst, og har fokus på hva som kan være nyttig å gjøre både før, under og etter lesingen. Denne boken lærer elevene hvordan de kan øke sin leseforståelse slik at de lettere kan lese for å lære.

MER Lesing i fagene gir systematisk øvelse i å lese ulike elementer i en fagtekst og har fokus ... Boka "Mer lesing i fagene" er gitt ut på Gan forlag, og formålet med boka er at elevene skal trenes i å bruke ulike strategier i møte med nye tekstutfordringer. I kunnskapsløftet (LK06) står det at elevene skal kunne lese sammensatte tekster, hvor de skal kunne hente ut informasjon, tolke og forstå.

RELATERTE BØKER