Spøkelseshuset

Spøkelseshuset - Synnøve Eriksen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Synnøve Eriksen
DIMENSJON
8,23 MB
FILNAVN
Spøkelseshuset.pdf
ISBN
5331113095319

BESKRIVELSE

Damenes trivelige utflukt til Liljedahl herregård får en brå slutt når Ellen og Anka blir sporløst borte på veien hjem.«Husk at vi må være stille,» sa Louise og la pekefingeren mellom leppene. «Ikke et eneste ord.» «Vi kan tie når vi må,» svarte Kirsti. «Bra. Da inntreffer tausheten fra dette øyeblikk.» De listet seg fremover like lydløst som indianere på speidertokt etter fiendtlige cowboyer. Henny rakk å tenke at hun ikke kunne huske at damene noensinne hadde tidd så lenge sammenhengende, før hun sperret opp blikket og brøt stillheten. «Men i alle dager ...»

Lesernes egne ord: Slik er denne boka! Vurdert av 28 lesere. Morsom.

Det startet i deres eget hjem, men med over 700 besøkende og en kreftsyk sønn fant familien ut at dette ikke lenger […] Uhu! er en norsk eventyrserie for barn som gikk på NRK Barne-TV fra 2001 til 2003.Serien omhandlet flere spøkelser som hadde mistet spøkelseskraften sin og derfor ikke kunne spøke, men det skjedde mye rart i spøkelseshuset likevel.. Serien vant Gullruten to ganger: i klassen "Beste barneprogram" for episoden Krangling under Gullruten 2002 og i klassen "Beste barne- eller ungdomsprogram ... www.spøkelseshuset.no eller www.hauntedhouse.no.

RELATERTE BØKER