Daniel møter en stegosaurus

Daniel møter en stegosaurus - Lisa Bjärbo | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lisa Bjärbo
DIMENSJON
11,61 MB
FILNAVN
Daniel møter en stegosaurus.pdf
ISBN
5887443515822

BESKRIVELSE

Dinolandet er en eske der Daniels leketøydinosaurer lever. Noen ganger om natten, når pappa sover, blir dinosaurene levende. Dette er handlingsfylte eventyrhistorier som avsluttes med et morsomt faktaoppslag der dinosauren forteller om seg selv. Her hjelper Daniel en stegosaurusunge å komme seg løs etter å ha satt seg fast i noen lianer, slik at den kan bli gjenforent med moren sin.

Sendes innen 3-4 virkedager. Kjøp boken Daniel møter en stegosaurus av Lisa Bjärbo (ISBN 9788202546809) hos Adlibris.com.

Stegosaurus var ein planteetande dinosaurus som levde mellom 155 og 145 millionar år sidan i juratida i det som er vestlege Nord-Amerika og Europa i dag Dinolandet er en eske der Daniels leketøydinosaurer lever. Noen ganger om natten, når pappa sover, blir dinosaurene levende.

RELATERTE BØKER