Ligningen for lykke

Ligningen for lykke - Maria Reinertsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Maria Reinertsen
DIMENSJON
12,40 MB
FILNAVN
Ligningen for lykke.pdf
ISBN
7743353492611

BESKRIVELSE

Det er vanskelig å ta til motmæle når statsministeren sier at "det kan vi ikke gjøre på grunn av renta". Ligningen for lykke ser nettopp bak de økonomiske sammenhengene og størrelsene som til daglig tas for gitt i media og den politiske debatten. Hvordan bestemte en seg for å bruke fire prosent av oljefondet i året, og hvem var først ute med å si at fattige taper 100 milliarder dollar på dagens handelspolitikk? Hva er historien bak disse tallene, hvilken politikk fører de med seg og hvem tjener på at de ble de gjeldende. Hvem er egentlig markedet, middelklassen og de rike - og hvor mye makt har de? Hvilke variabler glemte økonomene bak formelen for den gode skole og den beste klimaavtale? For å få svar på dette går veien blant annet om Statistisk årbok 1960, vi blir bedre kjent med statsministeraspiranten Jens Stoltenberg, urøkonomen Adam Smith og dansefilmhelten Patrick Swayze, og så er vi endelig klar for å se nærmere på ligningen for lykke som tittelen på denne boken lokker med.

Kapittel IX: CY=C2' 110 Hvor vi starter arbeidet med manuset til spillefilmen The Marginal Cost Journalist i Morgenbladet. Samfunnsøkonom og redaksjonens Jane Austen-ekspert.

Samfunnsøkonom og redaksjonens Jane Austen-ekspert. Har skrevet bøkene Ligningen for lykke.Tallene, tankene og tilfeldighetene bak den rådende økonomiske fornuft (2010), Henriette Schønberg Erken.En norgeshistorie sett fra kjøkkenbenken (2013) og Veien til Bretton Woods.Begynnelsen på verden av i går (2017). Reinertsen debuterte som sakprosaforfattar med Ligningen for lykke.

RELATERTE BØKER