Maximum 10

Maximum 10 - Grete Normann Tofteberg, Janneke Tangen, Ingvill Merete Stedøy-Johansen, Bjørnar Alseth | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Grete Normann Tofteberg, Janneke Tangen, Ingvill Merete Stedøy-Johansen, Bjørnar Alseth
DIMENSJON
10,97 MB
FILNAVN
Maximum 10.pdf
ISBN
6940586683529

BESKRIVELSE

Maximum Grunnbok henvender seg direkte til eleven og oppmuntrer til å lese, snakke og gjøre matematikk. Den har tydelig faglig fokus og bygger bro fra det konkrete til det abstrakte. Grunnboka inneholder fagtekster, eksempler, differensierte oppgaver og utfordringer. Oppgavene fokuserer på at elevene skal beskrive, forklare og argumentere, slik at de lærer å bruke det matematiske symbolspråket. Verket har en gradvis og trygg oppbygging, tydelig faglig fokus og progresjon. Regneferdighetene er i fokus gjennom hele verket, med vekt på gjentatt jobbing med matematiske begrep og hyppig øving av faktakunnskap og basisregning. Maximum bygger bro fra det konkrete til det abstrakte, gjennom hverdagslige og relevante eksempler for elevene. Bruk av dynamisk geometriprogram og andre digitale verktøy gir matematikken flere dimensjoner, og bidrar til økt forståelse og konkretisering ved komplekse utfordringer.

Bruk av dynamisk geometriprogram og andre digitale verktøy gir matematikken flere dimensjoner, og bidrar til økt forståelse og konkretisering ved komplekse utfordringer. Bla i Maximum 10 Grunnbok her: Maximum 10, Grunnbok, Smartbok Maximum er et nytt matematikkverk for ungdomstrinnet som legger til rette for en variert og spennende matematikkundervisning.

Grunnboka inneholder fagtekster, eksempler, differensierte oppgaver og utfordringer. Smart Tavle Produkter Matematikk Maximum 8-10 Smart Tavle. I salg Maximum 8-10 Smart Tavle.

RELATERTE BØKER