Kronen på merket

Kronen på merket - Marcel Grauls | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marcel Grauls
DIMENSJON
7,90 MB
FILNAVN
Kronen på merket.pdf
ISBN
8247141416626

BESKRIVELSE

Vi pusser tennene med Colgate, barberer oss med Gillette, kler oss i Levi's og Lacoste, Adidas og Benetton. Historiene bak disse navnene er fulle av feilslåtte planer og lykkelige tilfeldigheter. Det finnes faktisk familier som heter Toyota, Bacardi og Mars. Og historien om hotellgiganten Hilton begynner med en norsk utvandrer fra Kløfta. Kronen på merket blir vi kjent med noen av vår tids største innovatører, gründere og lurendreiere. Vi møter 34 morsomme, tragiske og usannsynlige livshistorier. Belgiske Marcel Grauls har hatt suksess med sine uvanlige oppslagsbøker spekket med kortbiografier og underholdende historier. Kronen på merket er hans oppfølger til Kjenn dine Pappenheimere.

Andre svært gjenkjennelige bymerker er de hvor byens navn skrives. Varer fra Oslo ble stemplet med en C med en krone over. Da fjoråret startet, var denne indeksen på sitt sterkeste nivå noensinne.

Norges konge bruker våpenet i et skjold omgitt av ordenskjede og en hermelinsforet purpur kappe. Ordet "krone" stammer fra det latinske ordet for krans (corona) og er dermed "en krans til å ha på hodet". Norge har tre kroner: En kongekrone, en dronningkrone og en arvefyrstekrone - det vil si tronarvingens krone.

RELATERTE BØKER