Maretorn

Maretorn - Tone Almhjell | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tone Almhjell
DIMENSJON
11,73 MB
FILNAVN
Maretorn.pdf
ISBN
6459991781488

BESKRIVELSE

Bestselgende kritikerfavoritt i billigutgave. Underlige ting begynner å skje på Sommerhjell. Marerittene som plaget Niklas etter at moren døde er tilbake, verre enn noen gang. Bekken hvisker hemmeligheter, og et grønnøyd beist tar livet av dyrene i skogen. Når beistet viser seg å være et troll fra Niklas' egen fantasi, skjønner han at han er den eneste som kan bekjempe det. Med god hjelp fra den nye følgesvennen sin, gaupen Tyst, finner han kilden til problemet: Magi lekker ut av en portal til en annen verden. Men på den andre siden er den frodige dalen Sønder også i fare. Dyrene som bor der lever i frykt for den onde Spurvekongen, og en mystisk plante er i ferd med å snøre stenglene sine rundt alt og alle. Niklas må nå forsøke å redde både Sønder og Sommerhjell. Men først må han finne sannheten bak morens siste ord: «Jeg er en Maretorn.» Anmelderne sier: «Suveren fantasyroman. Poetisk og krim-spennende.»Cathrine Krøger, Dagbladet «En glimrende fantasyroman.»Adresseavisen

august 1973) er en norsk barnebokforfatter innen fantasy-sjangeren, tidligere journalist.Hun vokste opp i Kristiansund og Trøndelag, men har senere bosatt seg på Grünerløkka i Oslo.. Almhjell har master i engelsk litteratur fra Universitetet i Oslo.Hovedoppgaven handlet om Ringenes herre av Tolkien.Hun har også studert ved Universitetet i Liverpool. Også oppfølgeren «Maretorn» er allerede utgitt på engelsk, med navnet «Thornghost».

Den yngste av sauene blir drept av et beist med grønne øyne. Han møter en gaupe som kan snakke og så blir hele verden snudd på hodet. Maretorn Tone Almhjell (Pocket) Tips en venn 129 kr Antall .

RELATERTE BØKER