Fra den annen front / Politikk som idékamp

Fra den annen front / Politikk som idékamp - Johannes W. Løvhaug | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Johannes W. Løvhaug
DIMENSJON
10,8 MB
FILNAVN
Fra den annen front / Politikk som idékamp.pdf
ISBN
1470203644113

BESKRIVELSE

Fra den annen front: Boka inneholder et utvalg tekster fra kvartalsskriftet Minerva, publisert i perioden 1957-1968. Politikk som idékamp: Boka beskriver hvordan ei gruppe unge menn lanserte Minervas kvartalsskrift i 1957, og slik skapte en arena for ei nyskapende konservativ stemme i Norge

Jon Hustad i Dag og Tid har skrevet om det samme. «Bruk av utestemme, sterke ord og harde utfall» er ikke det samme som å ha gode argumenter, mener jusprofessor Trygve Bergsåker. Han ber regjeringen se bort fra motstanden mot den nye boligsalgsloven. Andre verdenskrig var en global krig som varte fra 1939 til 1945.

Samtidshistoriske perspektiver. Peder Anker, Magnus Gulbrandsen, Eirinn Larsen, Johannes W.

RELATERTE BØKER