Glødestjernen

Glødestjernen - Erin Hunter | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erin Hunter
DIMENSJON
11,60 MB
FILNAVN
Glødestjernen.pdf
ISBN
6720647365744

BESKRIVELSE

Etter det første slaget er jorden under de fire trærne farget rød av blod, og alle katter har mistet hulekamerater og slektninger. Nå må kattene fra fjellene, med hjelp av åndene til de falne, finne ut hvordan de skal komme seg videre. Kattekrigerne Serie 5 gir deg forhistorien til Erin Hunters salgsuksess Kattekrigerne. I den action-fylte «Klanene våkner»-serien får du vite hvordan klanene ble til. Lenge før Ildstjerne forlot kosekatthjemmet sitt og ble en del av Tordenklanen la en gruppe katter fra fjellene ut på en farlig reise på leting etter et nytt hjem...

Nå må kattene fra fjellene, med hjelp av åndene til de falne, finne ut hvordan de skal komme seg videre. Kjøp Glødestjernen fra Bokklubber Etter det første slaget er jorden under de fire trærne farget rød av blod, og alle katter har mistet hulekamerater og slektninger. Nå må kattene fra fjellene, med hjelp av åndene til de falne, finne ut hvordan de skal komme seg videre. Kjøp Glødestjernen fra Bokklubber Etter det første slaget er jorden under de fire trærne farget rød av blod, og alle katter har mistet hulekamerater og slektninger.

Nå må kattene fra fjellene, med hjelp av åndene til de falne, finne ut hvordan de skal komme seg videre. Kjøp Glødestjernen fra Bokklubber Etter det første slaget er jorden under de fire trærne farget rød av blod, og alle katter har mistet hulekamerater og slektninger. Nå må kattene fra fjellene, med hjelp av åndene til de falne, finne ut hvordan de skal komme seg videre. Kjøp Glødestjernen fra Tanum Etter det første slaget er jorden under de fire trærne farget rød av blod, og alle katter har mistet hulekamerater og slektninger.

RELATERTE BØKER