Grenseliv

Grenseliv Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,57 MB
FILNAVN
Grenseliv.pdf
ISBN
5087366623779

BESKRIVELSE

Boken Grenseliv gir nye, spennende og viktige innblikk i utviklingen i det norsk-russiske grenselandet, vel tjue år etter at grensen ble åpnet. Området har i liten grad vært gjenstand for offentlig oppmerksomhet i Norge. Siden Sovjetunionens fall har den norsk-russiske grensen på mange måter gått fra å være en barriere til å bli en bro. «Russergrensen» er likevel stadig et markant skille, både i fysisk, sosial og kulturell forstand. Langs grensen finner man en spenning mellom åpenhet og lukkethet, integrasjon og eksklusjon, og innenfor disse spenningene utspiller grenselivet seg. Forfatterne av bidragene i Grenseliv retter blikket mot den konkrete samfunnsutviklingen. Hvordan preger grensen folks daglige liv, språk, relasjoner, fortellinger og kulturutfoldelse? Forfatterne som belyser disse spørsmålene er alle forskere som enten arbeider spesielt med grensestudier, eller som er særlig godt kjent med den norsk-russiske grenseregionen.

4.7K likes. Hei! Grenseliv.com er bloggen for deg med sans for landlig interiør og livsstil, hage og antikk. Grenseliv.

Hei! Grenseliv.com er bloggen for deg med sans for landlig interiør og livsstil, hage og antikk. Grenseliv Lars Johan Wiker dyrker lidenskapen for gamle hus, antikk og landliv hos söta bror. Old house, antiques, garden in Sweden.

RELATERTE BØKER