Økonomi og ledelse

Økonomi og ledelse - Margaret Smørholm, Riana Steen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Margaret Smørholm, Riana Steen
DIMENSJON
3,83 MB
FILNAVN
Økonomi og ledelse.pdf
ISBN
5847924484124

BESKRIVELSE

Økonomi og ledelse er en nyskrevet bok for programfaget økonomi og ledelse i videregående skole. Boken har fokus på aktiv læring, og gir en undervisningsplattform hvor elevene skal engasjere seg i undervisningen. En viktig del av lærestoffet er alle oppgavene. Det er både diskusjonsoppgaver og individuelle oppgaver med varierte vanskelighetsgrader. Boken er eksamensrettet gjennom eksempler og bruk av tidligere gitte eksamensoppgaver. Læreverket egner seg både for selvstudium og for undervisning i klasserom. Komponenter: Lærebok, fagnettsted for elever og fagnettsted for lærere.Margaret Smørholm har bachelor i revisjon fra Universiteteti Nord og er cand.merc. i økonomistyring fra universitet i Aalborg. Hun har mange års erfaring fra undervisning i videregående skole.Riana Steen er førsteamanuensis ved BI Stavanger og tilknyttet Institutt for regnskap, revisjon og foretaksøkonomi. Hun har i tillegg en førsteamanuensis II-stilling innen samfunnssikkerhet ved UiS. Steen er utdannet siviløkonom og har doktorgrad i risikostyring og samfunnssikkerhet. hun underviser i flere bedriftsøkonomiske fag ved BI, blant annet virksomhetsstyring, bedriftsøkonomi og finansiell styring, og i faget beslutninger i kriser ved Universitetet i Stavanger.

Studiet passer godt som første steg mot en bachelorgrad, eller som videreutdanning. Her finner du alt av informasjon om utdanning innen ØKONOMI OG LEDELSE (Bachelor).Studiet går under: Økonomi, marked og administrasjon.Det er 8 registrert skoler som tilbyr studiet, fordelt på 8 studiesteder. Det er registrert 83 relaterte studier, og det finnes 22 relaterte yrker til utdanningen ØKONOMI OG LEDELSE (Bachelor). MAGMA NR2 2018 Organisasjon og ledelse.

Studiet gir deg en bred og grunnleggende kompetanse innen næringslivsfag, med hovedvekt på økonomi, metode og ledelse. Vil du lære hvordan man starter opp og leder en bedrift? Er du interessert i markedsføring og relasjonsbygging eller hvordan god økonomistyring er nøkkelen til en velfungerende bedrift? Alle organisasjoner trenger personer med kunnskaper og ferdigheter innen økonomi og ledelse. Med en bachelor i økonomi og ledelse er du godt forberedt på å gå inn i de fleste økonomiske støtterollene ... Hvordan bør helse-Norge styres? Hvilke helsepolitiske utfordringer møter vi i fremtiden? Utfordringer i helsesektoren krever fagfolk med bred kunnskap innenfor økonomi og ledelse, som også forstår helsetjenestens oppgaver. Og du har samme tilgang på et av Norges fremste fagmiljøer innen økonomi, markedsføring og ledelse.

RELATERTE BØKER