Matemagisk 2

Matemagisk 2 - Sindre Nyborg, Erling Nilsen, Margareth Nilsen, Inger-Lise Fritzen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sindre Nyborg, Erling Nilsen, Margareth Nilsen, Inger-Lise Fritzen
DIMENSJON
5,89 MB
FILNAVN
Matemagisk 2.pdf
ISBN
7275686861295

BESKRIVELSE

legger særlig vekt på elevenes begrepsforståelse og Snakke matte. Kapitteloppslagene gir også gode muligheter for matematiske samtaler. Grunnboka inneholder en stor variasjon av utforskende oppgaver som skaper undring og mestringsfølelse. Med grunnbokas struktur og oppgavenes utforming, er det enkelt å differenisere for hver enkelt elev. Nøkkelhulloppgavene kan brukes for å vurdere elevenes forståelse.

Tom Egelands lekne mysterier innleder hvert kapittel og skaper engasjement til både å regne og prate matematikk.- Tydelige læringsmål- Nøkkelhullsoppgaver som gir læreren overs Matemagisk 1-4 legger særlig vekt på: • «snakke matte» og elevenes begrepsforståelse • matematiske mysterier med lav inngangsterskel som skaper undring • at det skal være enkelt å differensiere for hver enkelt elev på samme aktivitet. Matemagisk inneholder visuelle eksempler, varierte oppgaver og pedagogiske spill. Norsk | Fabel 1-2 (foreligger) ...

De matemagiske mysteriene med Mats og Mathilde, som innleder kapitlene, er lydlagt og animert. Undervisningsoppleggene hjelper læreren til å variere undervisningen, og egner seg både i lærerstyrt undervisning og til stasjonsarbeid. Med Matemagisk 1-4 får elevene et positivt møte med matematikken.

RELATERTE BØKER