Karolines valg

Karolines valg - Hege Løvstad Toverud | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hege Løvstad Toverud
DIMENSJON
8,73 MB
FILNAVN
Karolines valg.pdf
ISBN
7900585266928

BESKRIVELSE

En kvinne - en drøm - en fortidBratsberg amt, 1861Ungjenta Karoline bor sammen med moren på en liten fjellgård på Østlandet, og det er ikke mye de har å klare seg med. En sommerdag møter hun kjærligheten ute på heia og gir seg hen. Snart er hun alene med to små barn og vet ikke sin arme råd. Karoline tar et valg som skal bli skjebnesvangert for dem alle. En uværsdag tar hun Stine og Johan med seg på kjelken mot den bratte ura. Det er nå eller aldri.- Lille venn, hvisket hun mot datterens øre. - Kan ... kan du se vognen? Der nede på veien?Stine stivnet i armene hennes. Pusten begynte å gå raskere i det spede brystet. - Jeg vil ikke til ... folk, mor, hvisket barnet og begravde ansiktet inn mot halsgropen hennes. - Ikke uten deg.Karoline strøk datteren over ryggen. - Kan du love meg å være mors flinke jente? Kan du det?

Da tenker du nok Jane Austen, men da tar du feil. Alle valgene hun tok var for å gjøre verden til et bedre sted. Jeg kunne se i øynene hennes at hun var en person som virkelig brydde seg, sa Stensland.

Last ned utdrag Legg i ønskeliste. Den fremmede.

RELATERTE BØKER