Ny i Norge

Ny i Norge - Gerd Manne, Gölin Kaurin Nilsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gerd Manne, Gölin Kaurin Nilsen
DIMENSJON
8,6 MB
FILNAVN
Ny i Norge.pdf
ISBN
1450456693138

BESKRIVELSE

Ny i Norge er et begynnerverk i norsk som andrespråk, og er et av de mest brukte læreverkene de siste tiårene. Verket er beregnet på voksne innvandrere som følger opplæring på spor 2 og 3. Det dekker nivåene A1 og A2 etter Læreplan i norsk og samfunnskunnskap for voksne innvandrere (2012) og leder fram til Norskprøve 2. Ny i Norge tar utgangspunkt i en kommunikativ undervisningsmodell, og følger en systematisk oppbygning med gradvis introduksjon av vokabular, språkfunksjoner og grammatikk. Verket omfatter også integrert samfunnskunnskap om dagens Norge. Bøkene har et moderne uttrykk og er gjennomillustrert med utstrakt bruk av fotografier. Ny i Norge består av: - Tekstbok - Arbeidsbok - Lydbok (elev-CD til tekstboka) - Øvinger i lytteforståelse (bok og CD) - Lærerveiledning - Lærer-CD - Nettressurs - Ordlister på flere språk Ny i Norge bygger på Gerd Mannes tanker om språkopplæring, og er revidert av Gölin Kaurin Nilsen. Nilsen har lang undervisningserfaring innen språkopplæring for innvandrere og har utgitt flere læreverk, blant annet Norsk nå!, Nøkler til Norge og Mer norsk.

Du finner mer informasjon om Ny i Norge og de andre nettressursene på Fagbokforlagets nettsider. Ny i Norge. Praktiske opplysninger fra offentlige etater.

1 Hva heter du? 2 Hyggelig å hilse på deg! 3 Hvor er de fra? 4 Spørreord 5 Ordstilling 6 Norge 7 A, O eller Å? 8 Lytt og gjenta 9 Du skriver - du sier Ny i Norge ... Er du innvandrer og gift med en nordmann? Er du innvandrer og skal gifte deg med en nordmann? Er du norsk statsborger og skal gifte deg med noen fra utlandet? Med Ny i Norge vil NRK gi nyankomne og flyktninger i Norge en mulighet til å bli bedre kjent med landet de har kommet til. Målet er at tilbudet, som i hovedsak, omfatter lokale nyheter og ... Det å komme til Norge er nytt og spennende.

RELATERTE BØKER