En eventyrlig julereise

En eventyrlig julereise - Corina Bomann | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Corina Bomann
DIMENSJON
5,25 MB
FILNAVN
En eventyrlig julereise.pdf
ISBN
6633851303935

BESKRIVELSE

En sjarmerende juleroman fra forfatteren av Sommerfugløya og MåneskinnshagenEgentlig kan ikke Anna fordra julen, men i år har hun bestemt seg for å feire sammen med familien. Dermed setter hun seg på toget til Berlin. Det som følger er en uforutsigbar road trip gjennom et snødekt landskap.All trafikk stanser og Anna må haike med en brøytebil, mens «Last Christmas» strømmer ut av høyttalere overalt. På denne odysseen møter hun opprørske gamle damer, en klok lastebilsjåfør og en gjeng med hippier. Men uansett hvor forskjellige disse menneskene er, har de dette felles: De skal feire jul.«En vakker roman som berører.» Westfalenpost

Dermed setter hun seg på toget til Berlin. Det som følger er en uforutsigbar road trip gjennom et snødekt landskap.All trafikk stanser og Anna må haike med en brøytebil, mens «Last Christmas» strømmer ut av ... Kjøp En eventyrlig julereise fra Bokklubber En sjarmerende juleroman fra forfatteren av Sommerfugløya og Måneskinnshagen.

Kjøp boken En eventyrlig julereise av Corina Bomann (ISBN 9788202531645) hos Adlibris.com. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris En eventyrlig julereise.

RELATERTE BØKER