Framgang, men langt fram

Framgang, men langt fram - Liv Sissel Grønmo, Torgeir Onstad, Trude Nilsen, Arne Hole, Helmer Aslaksen, Inger Christin Borge | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Liv Sissel Grønmo, Torgeir Onstad, Trude Nilsen, Arne Hole, Helmer Aslaksen, Inger Christin Borge
DIMENSJON
8,40 MB
FILNAVN
Framgang, men langt fram.pdf
ISBN
8646139535640

BESKRIVELSE

TIMSS (Trends in International Mathematics and Science Study) er en internasjonal undersøkelse som måler kunnskaper og ferdigheter i matematikk og naturfag hos elever på 4. og 8. trinn. Norske elever hadde en markant nedgang i faglige prestasjoner fra 1995 til 2003. Etter 2003 har detvært en bedring i prestasjonene for norske elever i begge fag og på begge trinn. Samtidig framstår noen områder, som algebra i matematikk og fysikk i naturfag, som områder hvor norske elever presterer svakt. Denne rapporten legger vekt på å diskutere de norske resultatene både i et nordisk perspektiv og i et mer internasjonalt perspektiv. I denne rapporten står betydningen av skolenes læringsmiljø for elevenes prestasjoner i sentrum. Forfatterne er alle ansatt ved Institutt for lærerutdanning og skoleforskning på Universitetet i Oslo.

Du vet nøyaktig hvor lenge kraftanstrengelsen vil vare, men ikke hvor langt du skal løpe. Det er heller ingenting du kan gjøre for å bli fortere ferdig.

- Det er altfor dårlig, sier Frp-nestleder, Sylvi Listhaug. Arbeiderpartiet går fram 2 prosentpoeng, men mister altså posisjonen som landets største parti. Fremskrittspartiet går fram 2,4 prosentpoeng til 13,3 prosent på Aftenpostens partibarometer for mai.

RELATERTE BØKER