Jakten på Nobels fredspris

Jakten på Nobels fredspris - Donald Kirk, Kim Ki-sam | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Donald Kirk, Kim Ki-sam
DIMENSJON
6,78 MB
FILNAVN
Jakten på Nobels fredspris.pdf
ISBN
3310903610359

BESKRIVELSE

"Det jeg er opptatt av er at det trengs mer åpenhet rundt Nobelkomiteens arbeid." Geir Lundestad, Dagbladet Magasinet 23. april 2016. Kim Ki-sam, avhopper fra den sør-koreanske etterretningstjenesten, avslører i samarbeid med journalist og forfatter Donald Kirk den hittil ukjente kampanjen som Kim Dae-jung, tidligere president i Sør-Korea, førte for å vinne Nobels fredspris. Dae-jung ble hyllet som Asias Mandela for sin solskinnspolitikk, men det viste seg snart at fredsprisen var basert på til dels falske premisser, overvåkning og korrupsjon. Forfatterne viser ved hjelp av unik dokumentasjon hvordan medlemmer av Den norske Nobelkomite og andre nøkkelpersoner og journalister risikerer å bli brukt som brikker i et storpolitisk spill i statslederes jakt på den gjeveste av alle priser, Nobels Fredspris.

Senteret er en arena for debatt og refleksjon om aktuelle temaer som krig, fred og konfliktløsning VGTV: Bondevik vil intensivere jakten på Farouk Abdulhak. Hva de to skal snakke om er foreløpig ikke skrevet i stein, ...

Fra personlighetsanalyse i Minneapolis reiser de videre til Washington D.C. og New York.

RELATERTE BØKER