Rive Rom på én dag

Rive Rom på én dag - Nils Gullak Horvei | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nils Gullak Horvei
DIMENSJON
4,81 MB
FILNAVN
Rive Rom på én dag.pdf
ISBN
1039460884828

BESKRIVELSE

Rive Rom på én dag handler om familiefar og forfatter som tilhører et innvandringskritisk miljø i Oslo. Her møter han sin elskerinne, en populær islamkritisk blogger. Under et opphold i USA blir han kjent med en Bob Karbost som mener at Trump er redningsmann og keiser. En dag dukker Bob opp hos forfatteren i Oslo - med et våpen. Romanen balanserer burlesk humor med alvor i et forvirret Norge anno 2016.

Riv derfor ovenifra og ha god kontroll. En meisel på en god borhammer pleier ofte å kunne plukke stein for stein nedover, men det avhenger veldig av hvordan konstruksjon er. Rive.

Men gir til slutt etter for deres dystreste ... Rive Rom på en dag handler om familiefar og forfatter som tilhører et innvandringskritisk miljø i Oslo. Her møter han sin elskerinne, en populær islamkritisk blogger.

RELATERTE BØKER