Forføreren

Forføreren - Knut Stene-Johansen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Knut Stene-Johansen
DIMENSJON
5,40 MB
FILNAVN
Forføreren.pdf
ISBN
4984175441378

BESKRIVELSE

Hvordan kan det ha seg at forføreren har en så sentral plass i vår kultur? «Alt er lov i krig og kjærlighet», heter det - noe som antyder at det i begge tilfeller er tale om strategi og taktikk. Er det fordi han er en «strateg» og en «kriger» at forførerfiguren er så viktig? Sjarm, tiltrekning, ynde, kraft: Forførelsens strategier benytter seg av et vidt spekter av våpen for å nå sine mål. Men det store spørsmål lyder: Hva er egentlig forførelse i dag, og lar dens strategiske kunst seg fremdeles lære?

Mens han står der og ser på sin døde hustru, dukker historier opp, som om han holder på å drukne og livet passerer forbi i revy. Jan Kjærstad (født 6. mars 1953 i Oslo) er en norsk forfatter.Han er bosatt på Frogner i Oslo..

Den er på overfladen en fiktiv biografi om den berømte norske tv personlighed Jonas Wergeland. I romanens anslag har Jonas lige fundet sin hustru - Margrethe ... Jan Kjærstad, norsk forfatter.

RELATERTE BØKER