Hvor går Russland?

Hvor går Russland? - Kristian Åtland, Tor Bukkvoll, Morten Jeppesen, Iver Johansen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristian Åtland, Tor Bukkvoll, Morten Jeppesen, Iver Johansen
DIMENSJON
7,41 MB
FILNAVN
Hvor går Russland?.pdf
ISBN
5666857565548

BESKRIVELSE

Boken belyser noen av de problemstillinger Norge og Vesten vil stå overfor i sitt fremtidige forhold til Russland. Det presenteres fem ulike scenarier for Russland anno 2030, som er utarbeidet på grunnlag av omfattende analysearbeid. I andre del av boken drøftes scenariene, og forfatterne tar for seg mulige konsekvenser for Norge og Vesten. Konsekvensanalysen munner ut i et knippe postulater om Russland og norsk sikkerhet i 2030 og noen betraktninger omkring vårt fremtidige forhold til verdens største land. Med litteraturliste og opplysninger om forfatterne.

Prisene i Larnaca - produkter, suvenirer, transport. Hvor mye penger å ta til Larnaca.

Kjøp boken Hvor går Russland? av Kristian Åtland, Tor Bukkvoll, Morten Jeppesen, Iver Johansen (ISBN 9788279351924) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

RELATERTE BØKER