Karsten og Petra er bestevenner

Karsten og Petra er bestevenner - Tor Åge Bringsværd | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor Åge Bringsværd
DIMENSJON
3,14 MB
FILNAVN
Karsten og Petra er bestevenner.pdf
ISBN
5358564133537

BESKRIVELSE

Karsten synes det er leit at kosedyret Løveungen ikke får lov til å være med i barnehagen. Der er det ikke lov å ha med kosedyr eller leker hjemmefra. Men han har Petra. Heldigvis!Karsten og Petra er begge 4 år gamle, de går i samme barnehage og er så heldige at de er bestevenner! Verden blir et mye bedre sted når man har en bestevenn, det synes både Karsten og Petra.

Heldigvis! Karsten og Petra er begge 4 år gamle, de går i samme barnehage og er så heldige at de er bestevenner! Verden blir et … LES MER mye bedre sted når man har en bestevenn, det synes både Karsten og Petra. Karsten og Petra blir bestevenner er en norsk fantasyfilm for barn fra 2013 regissert av Arne Lindtner Næss.Manus er basert på Tor Åge Bringsværds barnebokserie fra 1990-tallet om Karsten og Petra.Hovedrollene spilles av Elias Søvold Simonsen og Nora Amundsen. Andre roller spilles av Ivar Nørve, Janne Formoe, Hilde Lyrån, Markus Tønseth, Sigrun Enge og Tone Johnsen, og Hilde Louise ... Kjøp Karsten og Petra er bestevenner fra Cappelendamm Bøkene om Karsten og Petra er blant de mest populære barnebøkene 3-6 år.

Les mer om Karsten og Petra her. Norsk dramaserie. Karsten faller av husken i barnehagen og slår hodet sitt.

RELATERTE BØKER