Thale

Thale - Hege Norman-Stormbringer | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hege Norman-Stormbringer
DIMENSJON
6,90 MB
FILNAVN
Thale.pdf
ISBN
3814965575934

BESKRIVELSE

Thale er den sinnssyke kusina, brutalt ærlig og med nådeløse kommentarer. Hun har blå striper i håret og bor i dukkehuset i hagen hos Vivian. I gode perioder passer hun barn og vasker hus. Da er hun en god støttespiller og morsom venn. I dårlige perioder er hun farlig, både for seg selv og andre. Vivian er hennes nærmeste, men til tider blir hun også Thales fiende. Da er Thale sint og redd, og selv om medisiner er den eneste redningen, vil Thale til syvende og sist redde seg selv. Hege Norman-Stormbringer (f. 1973) bor på Lillehammer med fem barn, mann og hund. Hun er forfatter, frilansjournalist og yogalærer. Hun har tidligere gitt ut bøkene Det norske kakebordet og Det norske dessertbordet.

Located at the steep northeastern rim of the Harz mountain range, it is known for the scenic Bode Gorge stretching above the town centre. Geography.

I Sverige var det ved inngangen til 2019 i alt 16 Tale, 7 Thale, 334 Tala og 2 Thala, som tiltalenavn. Av disse er det særlig Tala som blir brukt for barn nå, og synlig bare etter 2015. Thale: Bobbahn, Thale Sist oppdatert: kl 17:11 Avstand: 2,5 km Lagt inn av Kerwin.

RELATERTE BØKER