Mummitrollets vinterlek; Les og finn

Mummitrollets vinterlek; Les og finn - Katariina Heilala | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Katariina Heilala
DIMENSJON
10,85 MB
FILNAVN
Mummitrollets vinterlek; Les og finn.pdf
ISBN
1505187045862

BESKRIVELSE

I Mummihuset sover alle vintersøvn - eller gjør de det? Denne gangen vekkes Mummifamilien av de spreke vinterbeboerne i Mummidalen og får oppleve en magisk vinter med mye lek og moro! Denne morsomme mummifortellingen oppmuntrer til å lete, finne, følge spor og oppdage ting. Og Lille My gjemmer seg på hvert eneste oppslag i boka! Dette er andre bok i Les og finn-serien. Den første heter «Mummitrollet til sjøs». Mens historien leses skal barnet delta ved å observere, finne og legge merke til detaljer i bildene.

Og Lille My gjemmer seg på hvert eneste oppslag i boka! Les og finn, lek og lær. Les mer om lek og lær-bøker.

Katariina Heilala; Païvi Arenius (Illustratør) ... Denne gangen vekkes Mummifamilien av de spreke vinterbeboerne i Mummidalen og får oppleve en magisk vinter med mye lek og moro! Denne morsomme mummifortellingen oppmuntrer til å lete, finne, følge spor og oppdage ting.

RELATERTE BØKER