Grønn terror

Grønn terror - Franklin W. Dixon | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Franklin W. Dixon
DIMENSJON
7,8 MB
FILNAVN
Grønn terror.pdf
ISBN
9339946931855

BESKRIVELSE

De samme guttene, med samme nese for mysterier. Hardy-guttene er tilbake igjen. Supre spenningsbøker for gutter! Frank og Joe Hardy kalles ut på et nytt hemmelig oppdrag! En organisasjon med ekstreme miljøvernere, ledet av Arthur Stench, mistenkes for å planlegge terroranslag for å påtvinge andre sin overbevisning. Mange av tilhengerne er unge tenåringer, og de holder til i et avsondret område i Californias ørken. Gjester er ikke velkomne. Hardy-guttene infiltrerer gruppen med mål om å avsløre planene og - om mulig - forhindre at uskyldige liv går tapt.

Supre spenningsbøker for gutter! Frank og Joe Hardy kalles ut på et nytt hemmelig oppdrag! De samme guttene, med samme nese for mysterier. Hardy-guttene er tilbake igjen.

Hardy-guttene er tilbake igjen! Hardyguttene i historien er de samme gamle, men handlingen foregår i vår tid. G Planleggingen av et nytt Grønn Terror-eventyr er i gang.

RELATERTE BØKER