Lær å skrive ord

Lær å skrive ord Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,10 MB
FILNAVN
Lær å skrive ord.pdf
ISBN
1011403115818

BESKRIVELSE

Med mer enn 140 nøkkelord til å streke opp og kopiere er dette en fin innføring i å skrive. Vi ser på alfabetet først, og så setter vi navn på kroppsdelene, ville dyr, husdyr og ting på gården, klær, møbler og ting i hjemmet og nærområdet, kjøretøyer, matvarer, former, farger og skoleting. Med tavletusjen som følger med, er det bare å stryke ut og prøve på ny hvis du ikke får det helt pent til.

Kontakt oss; - Sudoku - Gemte ord - Labyrinter - Hent Adobe Reader : Hovedmenu: Forside: FAQ: Kontakt: ... Anbefalet: Lydbøger: Labyrinter: Gemte ord: Sudoku: Lær at skrive Klassetrin Børnehaveklasse Dansk Bogstaver Små Lær at skrive .

CALST (Computer-Assisted Listening and Speaking Tutor) CALST er et program for å øve uttale av rundt tusen norske ord og uttrykk. Vil du skrive godt på nettet, er det visse hensyn du må ta. De fleste ikke leser i det hele tatt - de skanner.

RELATERTE BØKER