Albert leter både her og der

Albert leter både her og der - Pia Hinnerud, Sofia Hahr | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pia Hinnerud, Sofia Hahr
DIMENSJON
6,7 MB
FILNAVN
Albert leter både her og der.pdf
ISBN
4733336285759

BESKRIVELSE

Lek og lær preposisjoner med Albert Åberg. Passer for barn fra 3 år. Albert finner ikke den gule bilen som han og bestevennen Viktor skal leke med. Albert må lete både her og der - det vil si over, under, foran, bak, mellom, på og ved siden av. Barna lærer hva de ulike preposisjonene betyr.Mange barn kjenner Albert Åberg. Den lille gutten med det store hodet og ikke så mye hår. Albert bor sammen med faren sin i en høyblokk på et sted som kan være hvor som helst i verden.Bøkene om Albert Åberg er blant de mest kjente og leste bøkene for små barn i Norge.

Det er ingen omtaler ennå. Bli den første til å omtale "Albert leter både her og der" Avbryt svar. Barnebok, Albert leter både her og der.

Passer for barn fra 3 år. Albert finner ikke den gule bilen som han og bestevennen Viktor skal leke med.

RELATERTE BØKER