Tar det aldri slutt?

Tar det aldri slutt? - A-K. E. L. | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
A-K. E. L.
DIMENSJON
11,81 MB
FILNAVN
Tar det aldri slutt?.pdf
ISBN
5291486409138

BESKRIVELSE

Forfatteren av denne boken er en av mange kvinner som har opplevd både psykisk og fysisk vold over flere år. Her forteller hun sin egen sterke historie, hvor hun går fra den ene voldsutøveren til den andre, en historie om en konstant kamp for ikke å miste seg selv, samtidig som hun prøver å skjule for omverdenen hvordan hun egentlig har det. Trusler og trakassering blir etter hvert hverdagskost. Dette er hennes ærlige og usminkede historie om den tøffe tiden, og den lange og harde veien ut. Hun vil med denne boka gi deg et bilde av hvordan det er å leve i et mishandlingsforhold, med særlig fokus på psykisk vold - den usynlige volden som ingen ser eller snakker høyt om. Boken er skrevet for å gi andre i samme situasjon, håp og hjelp til å ta det vanskelige skrittet tilbake til livet. Det er mulig å komme ut, og det er hjelp å få!

Jeg har bygget opp hele bhg rundt henne, hun er klippen som holder det hele sammen - og så sier hun opp. Hun vet om alt som har skjedd, har vært med siden begynnelsen, fått alt hun har villet ha, alt jeg har kunne gi....

Hans liv og univers, Walter Isaacson 2010, Cappelen Damm, 682 sider, ISBN 978-82-02-29010-8. Abstract: Det kan neppe være noen tvil om at Albert Einstein er den forsker som har fått sitt personlige liv og sin vitenskapelige gjerning gransket mest omhyggelig og detaljert. MeningerDeretter kommer det fram den ene saken etter den andre med misbruk, fosterhjem, vold i nære relasjoner - ja, lista begynner å bli lang.

RELATERTE BØKER