Hvis du følger meg

Hvis du følger meg - Pam Rhodes | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pam Rhodes
DIMENSJON
4,13 MB
FILNAVN
Hvis du følger meg.pdf
ISBN
7254541456496

BESKRIVELSE

Nyheten sprer seg nå i Dunbridge: Claire og Neil har forlovet seg! Men før feiringen for alvor har kommet i gang, dukker Ben, far til Claires sønn, opp igjen i byen ... Det blir raskt tydelig at Sam ikke er den eneste personen Ben ønsker å vinne tilbake. Når Neil må takle Claires forvirring over å tilbringe tid med sin første store kjærlighet, ser Wendy alltid ut til å være der for å støtte og trøste ham. Lite aner han om Wendys rolle i det at Ben plutselig er tilbake. Neil har imidlertid ikke noe særlig tid til å tenke på kjærlighetslivet sitt, for hele driften av kirken og kirkesognet hviler på hans uerfarne skuldre. Neils tid som hjelpeprest nærmer seg raskt en slutt. Hvor burde han dra videre, og hvem vil dra med ham?

Akersgaten 47 - 0180 Oslo. Org.nr.: 917 221 812 .

Nyheten sprer seg nå i Dunbridge: Claire og Neil har forlovet seg! Men før feiringen for alvor har kommet i gang, dukker Ben, far til Claires sønn, opp.. Men du sier kanskje: «Jeg følger den første delen av Jesu metode, men ikke følg meg-delen. Det er ikke min nådegave.» Hvis du praktiserer den første delen, kan du komme til å overraske deg selv ved automatisk å formidle Jesus, så naturlig, så mye enklere, fordi du har beredt «grunnen» i deres hjerter. Hvis du følger meg (Heftet) av forfatter Pam Rhodes.

RELATERTE BØKER