Offer for kommunens makt og overgrep

Offer for kommunens makt og overgrep - Ragnhild Lien | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ragnhild Lien
DIMENSJON
10,68 MB
FILNAVN
Offer for kommunens makt og overgrep.pdf
ISBN
6709367391154

BESKRIVELSE

Denne boken forteller fakta på serier med motarbeide fra kommune administrasjon for bare en familie igjennom 25 år. Som viser hva sterke krefter i slike stillinger kan forårsake av forfølgelse, overgrep og forskjellsbehandling for å øve økonomisk press. Som i dette tilfelle kunne ført til, offerets hjem lagt under hammeren. Fortellingen er skrevet kun etter alt som kan dokumenteres, Men er også tenkt for å sette lys på kundebehandling som kan skje i offentlige stillinger. Kanskje lesere vil kjenne seg igjen i enkelte episoder, eller se problemene når slikt skjer. Det viser også at når en blir utsatt for slike forfølgelser er det svært nødvendig å ikke ta saker personlig, men se det som feil og vanskelig saksbehandling, som får saker til å utarte seg slik. Man bør også sette seg godt inn i alle forhold med et maktapparat.

Midlertidig utsolgt. Kjøp boken Offer for kommunens makt og overgrep av Ragnhild Lien (ISBN 9788230006122) hos Adlibris.com.

har vært kritisert for bare å knytte vold til bruken av fysisk makt og trusler om dette, ... vold og seksuelle overgrep.

RELATERTE BØKER