Ordriket

Ordriket - Christian Bjerke, Kine Brandrud, Gudrun Areklett Garmann, Lars Mæhle, Tonje Strømdahl, Gro Ulland | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christian Bjerke, Kine Brandrud, Gudrun Areklett Garmann, Lars Mæhle, Tonje Strømdahl, Gro Ulland
DIMENSJON
11,32 MB
FILNAVN
Ordriket.pdf
ISBN
6062235148408

BESKRIVELSE

Ordriket 1 7 Ordriket er et norskverk for barnetrinnet. Verket legger opp til et systematisk arbeid med de grunnleggende ferdighetene, samtidig som det fremmer leselyst og leseglede. Lærerveiledning 3 Lærerveiledningen består av tre deler: - Generell del med innføring i pedagogikken og metodikken i verket. - Gjennomgang av kapitlene i elevbøkene, med læringsmål, metodiske tips og veiledning. - Kopioriginaler med forenklede tekster, flere oppgaver og hjelp til kartlegging og vurdering. Ordriket 3. trinn: - Lesebok 3A og 3B - Arbeidsbok 3A og 3B - Lærerveiledning 3 - Tavleressurs og nettressurs på ordriket.no

Verket legger opp til et systematisk arbeid med de grunnleggende ferdighetene, samtidig som det fremmer leselyst og leseglede. Bøkene sikrer en rask, systematisk og oversiktlig innlæring av bokstavene. Ordriket Språkøving - Fagbokforlaget Ordriket 1-7 Ordriket er et prisvinnende norskverk for hele barnetrinnet.

Dersom du ikke har tilgang, ta kontakt med oss: Send e-post Velkommen inn i Ordriket! Her finner du animasjoner, interaktive oppgaver, skriveinspirasjon, ekstramateriell til læreren og innganger til de digitale bøkene. Tilgang til de digitale bøkene kan bestilles ved å sende en e-post til [email protected] eller ringe 55 38 66 60.

RELATERTE BØKER