God i ord 3

God i ord 3 - Sissel Thoresen Busch, Grethe Klæboe, Linda Merete Svanholm | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sissel Thoresen Busch, Grethe Klæboe, Linda Merete Svanholm
DIMENSJON
9,98 MB
FILNAVN
God i ord 3.pdf
ISBN
9934291954343

BESKRIVELSE

God i ord er et komplett norskverk for 3. 7. årstrinn som tek vare på alle sider ved norskopplæringa. Bøkene er humoristiske, lærerike og rikt illustrerte og inspirerer til lese- og skrivelyst. Bøkene er varierte i innhald, lengd og utforming og gir læraren mange idear til differensiering i undervisninga. I ressursboka for læraren finn ein metodisk rettleiing til kvart kapittel i elevbøkene, framlegg til undervisningsopplegg, rikeleg med kopioriginalar og nyttige fagartiklar. Boka er ryddig å finne fram i og det er enkelt for læraren å sjå korleis det er mogleg å bruke elevbøkene saman.

Bøkene er humoristiske, lærerike og rikt illustrerte og inspirerer til lese- og skrivelyst. Bøkene er varierte i innhald, lengd og utforming og gir læraren mange idear til differensiering i … LES MER undervisninga. God i ord er et komplett norskverk for 3.

Bøkene er varierte i innhold, lengde og utforming og gir læreren mange ideer til differensiering i undervisningen. God i ... God i ord er et norskverk for 3.

RELATERTE BØKER