Kjempefesten

Kjempefesten - Iben Akerlie | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Iben Akerlie
DIMENSJON
6,98 MB
FILNAVN
Kjempefesten.pdf
ISBN
6878028862741

BESKRIVELSE

Finn og Maja kjeder seg, og bestemmer seg for å holde en stor fest. Invitasjoner sendes ut, men én av dem flyr med vinden, langt inn i skogen, og lander ved føttene til kjempen Kim. Og siden det på invitasjonen står «Velkommen til kjempefest», forbereder Kim og kjempevennen Pandora seg på endelig å få vende tilbake til menneskene. Iben Akerlie har skrevet et engasjerende og underholdende eventyr om kjemper, brus, tautrekking og vennskap. Og om hvor viktig det er å tro på seg selv. Boka er illustrert av Inga H. Sætre, og samarbeidet har resultert i en original, morsom og medrivende kjempefest, perfekt for høytlesning.

Iben Akerlies Kjempefesten . Finn og Maja inviterer alle de kjenner til en kjempefest.

Iben Akerlie har skrevet et engasjerende og ... Kjempefesten er en fest av en bok og fantastisk morsom for både små og store lesestjerner. Boka er nydelig illustrert av Inga H.

RELATERTE BØKER