Bak jernteppet

Bak jernteppet - Else Berit Kristiansen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Else Berit Kristiansen
DIMENSJON
7,7 MB
FILNAVN
Bak jernteppet.pdf
ISBN
7987320892691

BESKRIVELSE

Hjørdis og Dagny tar farvel med hverandre i Praha. Dagny reiser til Tyskland, og Hjørdis blir værende i byen. Hun sier ja til Peters frieri, og sammen med Peter og Rosa får livet en ny start.På Bjørnstad oppsøker sakfører Syvertsen Kristin, og Ivar og vil vite nytt om Hjørdis og hvor hun befinner seg. Kristin går på tå hev for at han ikke skal få rede på noe ... "Det er Hjørdis, Kristin!" Hun satte seg. "Hei, Hjørdis. Hvordan har du det?" "Jeg er litt fortvilet akkurat nå. Rosa venter barn. Hun er bare i syvende eller åttende måned, og vannet gikk for flere dager siden! Men det var ikke det jeg skulle snakke om, ..." "Er ikke Rosa fryktelig ung, da?" "Jo. Hun ble giftet bort. Det er en lang historie, Kristin." Kristin kremtet. "Hvor er dere nå?" "Det er best at du ikke vet noe. Jeg må advare deg om at det snart kommer noen til Bjørnstad som vil stille akkurat det spørsmålet." Kristin greide ikke å holde tilbake et gisp. "Sakføreren kom i dag."

NRK-overført jubileumsgudstjeneste i Bergen Domkirke. Kjøp 'Bak jernteppet' av Else Berit Kristiansen fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, E-bok | 9788202419059 Misjon bak Jernteppet ble til i 1967 for å hjelpe kristne bak Jernteppet som kløyvde Europa i to.

1 / 1. Produktinfo Spesifikasjoner Til toppen Produktinfo Produktinfo Hjørdis og Dagny tar farvel med hverandre i Praha.

RELATERTE BØKER