Osloprosessen

Osloprosessen - Kjartan Fløgstad | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjartan Fløgstad
DIMENSJON
4,91 MB
FILNAVN
Osloprosessen.pdf
ISBN
6566925205868

BESKRIVELSE

I takt med avindustrialiseringa av byen har også det økonomiske kraftsenteret i landet blitt flytta vestover. Med Oljen har både Norge i Verda og Vestlandet i Norge blitt geoøkonomisk langt viktigare enn tidlegare. Omvendt har Oslo blitt ei produsjonsbakevje. Samstundes er byen framleis hovudstad. Den har ingen industri. Den er den viktigaste ideologiprodusenten. Rein overbygning over eit fråverande materielt grunnlag: Svevande i lufta, i eteren, på radiobølgene. Denne motseiinga får store følger for tolkinga av omverda og for ideologiprodusentane si forståing av seg sjølve. I den avindustrialiserte byen ser dei ikkje lenger kva dei lever av.

Det skjedde etter flere mislykkede forsøk på ... Oslo-prosessen. Oslo-prosessen var forhandlinger mellom Israel og PLO som førte frem til Oslo-avtalene l og ll i 1993 og 1995.

Med sin veltalenhet, retoriske vidd og elegante og innsiktsfulle analyser, ble ... Teaterframsyninga om Oslo-prosessen. Politisk teater i verdensklasse.

RELATERTE BØKER