Boligsosialt arbeid

Boligsosialt arbeid - Asgeir Solstad, Marit Iversen, Viggo Nordvik, Alice Kjellevold, Jardar Sørvoll, Inger Lise Skog Hansen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Asgeir Solstad, Marit Iversen, Viggo Nordvik, Alice Kjellevold, Jardar Sørvoll, Inger Lise Skog Hansen
DIMENSJON
4,46 MB
FILNAVN
Boligsosialt arbeid.pdf
ISBN
9168029274197

BESKRIVELSE

Vitenskapelige artikler kombinert med praktisk boligsosialt arbeid gir til sammen oppdatert kunnskap både for forskere og de som skal utføre boligsosialt arbeid i praksis. Boken kombinerer ny vitenskapelig kunnskap om boligsosialt arbeid med kapitler der gjennomføringen av det boligsosiale arbeidet vektlegges. Forfatterne viser også hvilke utfordringer som gjenstår å løses, både i forskning, boligpolitikk og i det boligsosiale arbeidet. Sentrale tema er: - Hvem er vanskeligstilt på boligmarkedet? - Hva er boligsosialt arbeid? - Bolig som velferdsfaktor - Boligsosiale virkemidler og boligpolitiske planer - Har vi rett til bolig? - Bolig for livet Forfatterne er erfarne forskere og fagforformidlere innen boligsosial forskning og fagutvikling i Norge. Boken er skrevet for forskere, fagfolk og studenter innen det boligpolitiske eller boligsosiale feltet. Den egner seg også godt for besluttere innen disse feltene.

Vi vil gjennomføre en midtveis- og slutt- Boligsosialt arbeid. Postet av Webmaster.

Strategien er langsiktig og skal gjelde fra 2014 til 2020. Vi vil gjennomføre en midtveis- og slutt- Boligsosialt arbeid.

RELATERTE BØKER