Lucia og Skule

Lucia og Skule - Synnøve Eriksen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Synnøve Eriksen
DIMENSJON
10,86 MB
FILNAVN
Lucia og Skule.pdf
ISBN
5255272576874

BESKRIVELSE

Familien Vindfall leser videre i Lucias dagbok, som skildrer begynnelsen av slektshistorien, kapittel for kapittel, år for år. Kjærlighet, lengsel, sorg og hevn - de som bygget Østenfor sol, har opplevd mer enn etterkommerne deres kunne drømme om. Jeg kjente en krypende redsel, og for mitt indre så jeg at de oppdaget luken ned til kjelleren. Selv om liket var svært godt gjemt, kunne det hende at de kjente lukten av forråtnelse. Det gikk kaldt nedover ryggen min. Vi sto ved siden av hverandre på tunet mens de fem mennene saumfor gården vår. Taust sto vi og ventet mens de åpnet og lukket dører, før de gikk videre til neste bygning.

Vil du lagre dine personverninnstillingar? http://www.midtsiden.no/lucia-glede-sma-og-store. Se mer av Os vidaregåande skule på Facebook Alle lærarane og elevane på Atløy skule samla seg på Lesshågen mandag den 7.september, der alle hadde som mål og komme seg opp på Skålefjellet 334 moh.

Dei sang Luciasongen og serverte gode pepperkaker. Tusen takk! Første klasse ved Aurland barne- og ungdomsskule (ABU) overraska både elevar og lærarar med sang og lussekattar 13.

RELATERTE BØKER